Over Pimpelmus

Pimpelmus is ontstaan doordat ik, Leonie Groothaar, graag leuke dingen wil doen met mijn kinderen. gezellig samen knutselen, ontdekken of spelen.  ik was daarbij altijd erg veel tijd kwijt om iets leuks te verzinnen en daarbij tijd en geld om de juiste materialen te vinden. 

Vaak kocht ik iets leuks waar dan vervolgens weer de helft van overbleef, niet erg duurzaam. Maar ook had ik weleens dingen nodig die je dan per 10 moest kopen of die ik moest bestellen en zo dus dure verzendkosten moest betalen. Ook even wat knutseldingen kopen kost je al snel 20 euro, waar je vervolgens nog iets leuks van moet maken. 

Tijdens de Corona periode kreeg ik vanuit andere ouders vaak te horen dat wij zulke leuke dingen doen thuis, dat ze dat zelf moeilijk vinden om allemaal ter bedenken. Ook in mijn werk miste ik de creatieve vrijheid om zelf te creeren. 

In Pimpelmus komt dit allemaal samen. ik gebruik mijn creativiteit en ideeen om leuke, afwisselende en orginele activteiten te ontwerpen. Ik stel boxen samen die aansluiten bij de seizoenen en verschillende themas, zo heb je als ouder altijd iets leuks in huis. Kortom, lekker makkelijk!

Pimpelmus houd ook zoveel mogelijk rekening met het mileu door verspilling tegen te gaan, maar ook door bijvoorbeeld het gebruik van graskarton doosjes, en drukwerk op eco papier. Zo kies ik bijvoorbeeld voor biologische zaden en kun je bij de meeste boxen de doos ook gebruiken voor een activteit. 

Willen jullie na gebruik jullie afval ook goed scheiden? Met liefde voor onze aarde, jong geleerd is oud gedaan!

© 2021 - 2023 Pimpelmus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel