Vragen

Veelgestelde vragen:

Pimpelmus doet altijd haar uiterste best om de boxen netjes en compleet samen te stellen. Heb je vragen of opmerkingen of klopt er iets niet? Dan kun je altijd mailen naar info@pimpelmus.com

 

Hoe wordt de Pimpelmus-box verzonden?

De pimpelmus boxen hebben allemaal brievenbus formaat, alle artikelen zitten goed verpakt en met duidelijke instructiekaarten in een brievenbusdoosje.

Ik heb 3 kinderen, kan ik de box ook voor 3 kinderen bestellen?

Ja, je kunt de box in het bestelmenu uitbreiden naar 2, 3 of 4 kinderen. 

Wil je de box voor meer kinderen bestellen, stuur dan een mail naar info@pimpelmus.com

Heb ik echt helemaal niets nodig?

Ik ga er vanuit dat je basisknutsel dingen in huis hebt zoals een schaar/ lijm en kleurtjes, deze kun je eventueel als optie meebestellen in het bestelproces. 

Daarbij heb je soms allerhande zaken nodig zoals een bakje, lepel, water o.i.d. 

Voor sommige activiteiten heb je kostenloos materiaal nodig, zoals een stuk karton, lege fles of stokken. Dit zijn altijd materialen die makkelijk in en om het huis te vinden zijn. 

Voor wie is de box geschikt?

De inhoud van de box is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.  Jonge kinderen zullen wel hulp van een volwassene nodig hebben voor een deel van de activiteiten. 

De activiteiten zijn gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar, maar zijn vaak ook leuk om met het hele gezin te doen. 

Krijg ik alles wat op de foto staat?

De fotos geven een impressie wat er in de box zit. De daadwerkelijke inhoud is een verassing. 

Elke box bevat in elk geval 5 afwisselende activiteiten. De kleuren van de artikelen op de foto kunnen afwijken van de kleuren in jou box. 

Wat als ik de box wil retouren?

Heb je je box ontvangen en valt het je toch tegen? Dan kun je hem binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retourneren met het retourformulier op de site. Lukt dit niet, dan kun je ook altijd even mailen naar info@pimpelmus.com en stuur ik het formulier naar je op. 

Het verzenden van je retour is voor eigen rekening en dient compleet en ongebruikt te zijn. 

Kan ik de box als cadeau versturen?

Ja, dat kan, kies in het bestelmenu voor de optie cadeau en vul het adres van de jarige in bij de extra opmerkingen. Ik zorg voor een extra feestelijke touch.

Waarom noem je jezelf duurzaam?

Door het bestellen van de pimpelmus-boxen wil ik mijn klanten aansporen tot consuminderen, vaak heb je materialen over, die blijven vervolgens liggen of belanden in de prullebak. Maar ook laat pimpelmus de instructies printen op eco-papier.   Ook wordt er bij een aantal activiteiten gebruik gemaakt van kosteloze materialen die je anders waarschijnlijk weggooit. 

Zo kun jij bij elke box ook het doosje zelf gebruiken om mee aan de slag te gaan met een leuke knutsel of activteit die aansluit bij het thema van de box. 

Pimpelmus brengt veel variatie aan in activiteiten en probeert hierbij kinderen de natuur te laten ervaren en lekker naar buiten te gaan spelen. 

 

 

© 2021 Pimpelmus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel